Auto spuiten

Auto spuiten in alle mogelijke kleuren

Voor een autoschade herstelbedrijf als Willems Autoschade vormt spuitwerk een belangrijk onderdeel. Het repareren van de schade is pas echt af als de lak (in exact de juiste kleur!) er weer mooi op zit. Of het nu om een kleine kras of een forse beschadiging gaat. De professionals van Willems Autoschade zorgen ervoor dat na de reparatie niet meer valt waar te nemen waar de schade heeft gezeten.

Hightech spuitcabine

Willems Autoschade beschikt over een compleet uitgeruste spuitcabine waarin (onderdelen van) auto's, motors, etc. gespoten kunnen worden. Daarbij gaan wij als volgt te werk:

 • Schuren 
  Lakschade en autokrassen worden eerst geschuurd en waar nodig geplamuurd.
 • Grondverf aanbrengen
  Er wordt grondverf aangebracht voor een ideale basis.
 • Kleuren mengen
  Aan de hand van de kleurcode van uw auto creëren we exact dezelfde verfkleur met onze mengmachine.
 • Spuiten
  Uw auto wordt professioneel in de juiste kleur gespoten door één van onze ervaren autospuiters.
 • Drogen
  Vervolgens wordt het spuitwerk gedroogd met infrarood licht.
 • Polijsten
  Ten slotte polijsten we het gespoten oppervlak voor de perfecte afwerking.


Dankzij deze bewezen werkwijze zijn wij in staat ieder onderdeel te spuiten in de originele kleur, zonder dat er kleurverschillen optreden. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan 073 52 300 10 of vul ons contactformulier in.

Auto spuiten met spotrepair

Bij kleinere beschadigingen volstaat een zeer plaatselijke aanpak. Dankzij de moderne spotrepair techniek kunnen beschadigingen door steenslag en krassen snel gerepareerd worden, zonder dat het gehele auto-onderdeel overgespoten moet worden. Spotrepair is zodoende dé perfecte oplossing voor kleinere beschadigingen aan uw auto.

Meer informatie over spotrepair bij Willems Autoschade