Spotrepair

Spotrepair maakt het mogelijk om kleine schades zoals lakbeschadigingen plaatselijk te herstellen. Een beschadiging komt in aanmerking voor spotrepair als deze niet groter is dan 30 cm lang en 40 cm breed. Voor deuken geldt een maximale diameter van 4 cm.

De voordelen van spotrepair:

  • Uw auto wordt volledig in de originele staat hersteld
  • Alleen het beschadigde gedeelte hoeft gespoten te worden, niet het complete onderdeel
  • De reparaties zijn in korte tijd uit te voeren, zodat u snel weer op weg bent

Waarom lakschade snel laten herstellen?

Lakschade herstellen met spotrepair

De lak op uw auto zorgt voor een mooie uitstraling. Lakschade zorgt er dus voor dat uw auto minder mooi oogt. Niet iedereen vindt dit een probleem, met als gevolg dat lakschades vaak niet direct aangepakt worden. Hierbij wordt echter over het hoofd gezien dat lak ook een belangrijke beschermende functie heeft. Het plaatwerk van de auto wordt door de lak beschermd tegen externe factoren zoals lucht, water en vuil. Door een beschadiging van de lak kan het plaatwerk gaan roesten, met alle vervelende consequenties van dien. Roest kan gaten veroorzaken, met als gevolg dat het plaatwerk van uw auto volledig vervangen moet worden. Wacht dus niet met lakschade laten herstellen, want met onze spotrepair methodes is de beschadiging binnen no-time en tegen lage kosten hersteld.

Komt uw autoschade in aanmerking voor spotrepair?

Onze ervaren medewerkers kunnen snel inschatten of de schade aan uw auto op basis van spotrepair gerepareerd kan worden. Dankzij onze online offertetool bent u al helemaal snel geïnformeerd. Voeg een aantal duidelijke foto's van de schade toe, waarop de beschadiging zowel van dichtbij als van wat verder af is vastgelegd. Dit geeft ons een duidelijk beeld van de omvang en de ernst van de schade. U verneemt vervolgens vaak al binnen één werkdag of spotrepair mogelijk is en welke kosten er aan het herstel verbonden zijn.