Over Willems Autoschade

Willems Autoschade is al sinds 2004 het betrouwbare en servicegerichte autoschadebedrijf voor 's-Hertogenbosch en omstreken. Begonnen als specialist in uitdeuken zonder spuiten, maar inmiddels uitgegroeid tot een all-round schadeherstel specialist met jarenlange ervaring in uiteenlopende disciplines, waaronder:

Wij zijn een FOCWA gecertificeerd bedrijf, wat betekent dat u altijd kan rekenen op uitstekende service, garantie op werkzaamheden en deskundigheid van onze specialisten.

Aandacht voor uw auto én voor u

Bij Willems Autoschade hebben we niet alleen oog voor uw auto, maar ook voor u. We hechten er veel waarde aan dat alles in goed overleg wordt afgesproken. We bespreken van te voren welke werkzaamheden wij gaan verricht en geven een toelichting bij eventuele keuzes die gemaakt moeten worden. Dit doen we om te voorkomen dat het resultaat niet aansluit bij uw verwachting. Uiteraard bespreken we ook de kosten en betaalt u nooit meer dan de afgesproken prijs. Daarnaast bieden we een haal- en brengservice aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Uw auto in goede handen

Er zijn alleen echte autoliefhebbers aan het werk bij Willems Autoschade, die weten hoe belangrijk het is om zorgvuldig te werk te gaan. Of het nou wel of niet om verzekeringswerk gaat, particulier of zakelijk; aandacht, kwaliteit en het streven naar een optimaal eindresultaat staan voorop.